BG
BG EN
# Меню

Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на интернет магазин www.elemento.bg

 

 1. Основни приложения

Бутик Хоум Трейдинг ООД с ЕИК 200975157 е собственик на  онлайн/интернет магазин, който може да бъде достъпен на интернет адрес www.elemento.bg. Адрес на регистрация на фирмата е гр. Варна, п.к. 9000, р-н Одесос бул./ул. Доктор Пискюлиев No 12  с МОЛ Й. Николов.

 

Всеки клиент на ELEMENTO.BG може да закупи предлаганите в онлайн магазина стоки, като спазва общите условия за интернет магазина.

 

Настоящите Общи Условия описват начина, по който се извършва покупко-продажба през онлайн магазина ELEMENTO.BG и се считат за договор за покупко–продажба между Клиента и Бутик Хоум Трейдинг ООД.

 

Договорът за покупко-продажба  се счита за сключен от момента на направената покупко-продажба в интернет магазина и извършеното предварително заплащане от страна на Клиента.

 1. Поръчка

Изключителен достъп до услугата на ELEMENTO.BG има всеки Клиент, който желае да направи поръчка през интернет магазина. Поръчките се правят безплатно и доброволно от страна на Клиента, чрез добавянето им в кошницата за поръчки ELEMENTO.BG и въвеждане на необходимите детайли, за да може поръчката да бъде завършена.

 

За да може системата на ELEMENTO.BG да входира поръчка е необходимо Клиента да предостави необходимата за това информация.

 

В случай, че Клиента не желае да въвежда информация, а предпочита да входира поръчка по телефон, може да използва бутона за бърза поръчка наличен в страницата на всеки продукт. След заявяване на желание за поръчка Консултант на ELEMENTO.BG ще се свърже с Клиента използвайки предоставените от негова страна координати за обратна връзка.

 

Всички продукти, които се предлагат от ELEMENTO.BG са налични за поръчка. Всяка поръчка се финализира от Консултант на магазина по телефон. Ако между момента на поръчка и потвърждението с Клиента продукта е изчерпан, ELEMENTO.BG има право да анулира поръчката, като възстанови заплатената от Клиента сума по банков път.

 

При завършване на поръчката Клиента се съгласява с общите условия и политиката за поверителност на сайта ELEMENTO.BG.Чрез това потвърждение, Клиента се съгласява и извършва електронно потвърждение, с което декларира, че е запознат с Общите Условия.

 

 1. Продукти

Всички продукти предложени на сайта  www.elemento.bg са представени, чрез изображения, които са предоставени от вносителя или  производителя на конкретния продукт. Всички изображения имат за цел да представят продукта реалистично, но при евентуални разминавания в цветове и реалния продукт Бутик Хоум Трейдинг не носи отговорност.

 

 1. Доставка

Всички продукти предлагани от ELEMENTO.BG се доставят до точен адрес предоставен от страна на Клиента.

 

Доставката е безплатна и се извършва до входа на сградата. Процесът по разтоварване и носене на закупената стока до адреса на Клиента не е включен в предлаганата услуга. Всички стоки се доставят до адреса на Клиента във фабрична опаковка и разглобен вид. Монтажът не е включен в предлаганата от ELEMENTO.BG услуга.

 

Срокът на доставка е уточнен в страницата на продукта. В големите населени места доставка се извършва в дните от понеделник до събота, а в по малките населени места всяка седмица в определен за това ден от страна на куриерската фирма.

 

 1. Плащане

Поръчките направени през сайта на ELEMENTO.BG може да бъдат заплатени по

 • Банков път
 • С карта през системата на E-Pay
 • С код на каса  генериран от системата на Easy Pay

Всички продукти трябва да бъдат заплатени предварително.

 

 1. Връщане на продукт

Всеки продукт може да бъде върнат в срок от 14 дни от неговото получаване.

 

Връщането е безплатно и Клиента не дължи сума за куриерска услуга. След като поръчката бъде доставена и получена от Клиента при евентуален иск за връщане на продукта първо е необходимо да се свържете с нас. Всички заявки за връщане на продукт трябва да бъдат изпратени по имейл – contact@elemento.bg

 

След като искането бъде получено, наш Консултант уточнява с Клиента подходящ ден за вземане на артикула. Този ден е възможно да бъде насрочен единствено в диапазон от понеделник до петък.  Клиента се задължава да предаде на куриера закупеният от него артикул в не нарушена опаковка и същият вид, както е бил получен.

 

 1. Гаранция

 

Продуктите на ELEMETO.BG се предлагат с гаранция предоставена от производителя. Гаранцията може да включва замяна, ремонт или цялостно връщане на стоката - само в случаите, когато производителя не може да извърши замяна или ремонт.

 

Гаранцията на продуктите няма да важи при следните случаи

 

 • Продукта е с нарушена опаковка, разглобяван или използван
 • Продукта има дефекти и следи от употреба
 • Продукта е в различно състояния от търговския вид, в който е бил доставен.

 

8. Стоков кредит / Закупуване на изплащане 

 

Продуктите в ELEMETO.BG могат да бъдат закупени на изпащане, чрез възможност за стоков кредит от TBI. В страницата на продукта е интегриран бутон Купи на изплащане с TBIPay. В случай, че Клиента предпочете тази оция системата редиректва Клиента към системата на TBI. След подадена заявка техен служител се свързва с Клиента за уточняване на детайли. Ако заявката за стоков кредит бъде одобрена, служител на ELEMETO.BG се свързва с Клиента за уточнение на условията и данните свързани с доставката.