# Меню

Градина

Цена
Градина

 

 

В тази категория ще откриете мебели за градина, мебели за балкон и открити зелени площи. Предлагаме разнообразие от градински дивани, шезлонги, градински пейки, градински маси и комплекти за хранене на открито. Всички продукти са налични и се предлагат с безплатна доставка. Нашите модели се характеризират със съвременен и модерен дизайн. Различните размери са подходящи за оптимизиране на малки и големи площи. 

 

                                       

 

 

Градинските мебели обхващат широка гама от външни мебели, предназначени да подобрят комфорта, функционалността и естетиката на външните пространства.

 

Ето някои често срещани видове градински мебели:

 

Опциите за сядане на открито включват столове, пейки, дивани и шезлонги, обикновено направени от устойчиви на атмосферни влияния материали като дърво, метал, ратан или пластмаса. Тези части осигуряват удобни места за сядане за почивка, хранене или общуване в градината.

 

Градинските трапезни комплекти обикновено се състоят от маса и подходящи столове, осигуряващи определена зона за хранене на открито за семейни ястия, събирания или забавление на гости. Предлагат се в различни размери, стилове и материали, за да отговарят на различни предпочитания и изисквания за пространство.

 

В допълнение към трапезните маси се предлагат градински маси в различни форми и размери за различни цели, като маси за кафе, помощни маси или бистро маси. Те осигуряват място за поставяне на напитки, закуски или декоративни елементи, докато се наслаждавате на дейности на открито.

 

Решенията за съхранение на открито, като навеси, шкафове или пейки за съхранение са от съществено значение за поддържане на градински инструменти, консумативи, възглавници или други аксесоари на открито.

 

Чадърите и сенниците осигуряват сянка и защита от слънцето през горещите летни дни, което позволява по-удобно излежаване на открито или хранене. Предлагат се в различни размери, форми и дизайн, за да отговарят на различни предпочитания и изисквания за пространство.

 

Беседките и перголите са свободностоящи конструкции, предназначени да осигурят подслон, сянка и архитектурен елемент в градината. Те могат да служат, като фокусни точки за зони за забавление на открито, хранене или релакс.

 

Решенията за външно отопление като огнища, камини или нагреватели за вътрешни дворове разширяват използваемостта на външните пространства в по-хладни вечери или сезони, осигурявайки топлина и атмосфера за събирания на открито или уютни нощи под звездите.

 

Декоративните акценти като градински статуи, скулптури, фонтани или саксии добавят индивидуалност, стил и визуален интерес към външните пространства, като подобряват цялостната атмосфера и естетика на градината.

 

Когато избирате градински мебели, важно е да вземете предвид фактори като издръжливост, устойчивост на атмосферни влияния, комфорт, стил и съвместимост със съществуващия външен декор. Избирайки правилните мебели може да се създаде привлекателна и функционална външна среда, която отразява техния личен вкус и предпочитания за начин на живот.