BG
BG EN
# Меню

Детско обзавеждане Монтесори Маями

  • Кат. номер: CA3575112

Обзавеждане Монтероси и чудесен, забавен и функционален вариант за детската стая. Моделът е подходящ за стая за момче и момиче.

 

Обявената цена включва:


Детско легло къща Монтесори 100 х 200 - бяло - 912 лева
Комплект детско шалте с 3 декоративни възглавници - 228 лева
Матрак COMFORT 100 x 200 - 429 лева
Чекмедже за детско легло къща Монтесори 100 x 200 - 192 лева
Детско бюро бяло - 299 лева
Детска етажерка - 432 лева
Килим за детска стая - 119 лева

 

Вариант 2:


Детско легло къща 90 x 200
Комплект детско шалте с 3 декоративни възглавници - 228 лева
Детско бюро бяло - 299 лева
Детска етажерка - 432 лева
Килим за детска стая - 119 лева

Цена 2077 лева

 

Всички артикули могат да бъдат закупени по отделно.

За размери и спецификации, разгледайте подробна информация за продукта.

2 609,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Детско обзавеждане Монтесори Маями
Подробно описание
Мебели Елементо
Доставка
Плащане
Често задавани въпроси
Наличности
Подробно описание

Детско легло къща Монтесори 100 х 200 - бяло - 912 лева

Материал:

ПДЧ

За матрак:

100 х 200 см

Размери: Ширина: 209 см, Височина 170 см, Дълбочина: 113 см

Детско легло къща 90 x 200 - бяло

Материал:

ПДЧ

За матрак:

90 х 200 см

Размери: Ширина: 209 см, Височина 225 см, Дълбочина: 135 см

Комплект детско шалте с 3 декоративни възглавници

Дължина:

206 см

Ширина:

149 см

Матрак COMFORT 100 x 200

Дължина:

200 см

Ширина:

100 см

Височина:

25 см

 

Чекмедже за детско легло къща Монтесори 100 x 200

Ширина:

90 см

Височина:

20 см

Дълбочина:

63 см

Материал:

ПДЧ

Детско бюро бяло

Материал:

ПДЧ

Колелца : Да
Стопери на предни колела: ДаШирина: 116 см, Височина: 71 см, Дълбочина: 60 см Размери плот: 116 х 59.5 см 

 

Детска етажерка: 

Материал:

ПДЧ

Рафтове:

4 бр.

Шкафчета :

1 бр.

Ширина: 69 см, Височина: 191 см Дълбочина: 41 см

Килим за детска стая

Диаметър: 160 см

Мебели Елементо

 

Бърза доставка!

Гаранционно обслужване!

Клиентски център!

Срока на доставка е от 3 до 8 работни дни в зависимост от продукта!

За продукти, които се произвеждат единично за клиента срока ще бъде уточнен от наш консултант. 

 

 

 

Доставка

Поръчките направени през https://www.elemento.bg се доставят единствено до точен адрес на Клиента. Условията по доставката се уточнвяват по телефон от служител на магазина. Стараем се да приложим промоционална безплатна доставка на възможно най-голям продуктов асортимент. 

 

Плащане

След като продукта бъде добавен в кошницата системата показва, кои са възможните методи на заплащане. Към всяка направена поръчка се издава проформа фактура с детайли за плащане. Разплащателните методи, които предлагаме са плащане по банков път, плащане чрез системата на Epay.bg с банкова карта, плащане чрез системата на EasyPay с код, който автоматично се генерира. Може да изберете и опция за закупуване на продукт на изплащане. 

 

Често задавани въпроси

Как да поръчам онлайн?
 

Поръчките се правят през сайта https://www.elemento.bg

 

След като харесате продукти от Elemento, те се добавят в кошницата, която се намира в горната част на страницата в дясно. Системата показва кои са следващите стъпки за завършване на поръчка.

 

Всяка поръчка се потвърждава по телефон. След като приключите поръчка през сайта, консултант на Elemento ще се свърже с Вас за потвърждение на зададените по нея детайли.

 

Поръчка може да бъде направена и по телефон. За целта може да използвате посоченият за контакт номер на Клиентски Център.

 

 
Предлагате ли продукти на изплащане?
 

Всички продукти над определена стойност  могат да бъдат закупени на изплащане. Elemento използва услуги за предлагане на стоки на изплащане на TBI BANK.

 
Каква е стойността на доставката?
 

Поръчките направени през https://www.elemento.bg се доставят единствено до точен адрес на Клиента. Условията по доставката се уточнвяват по телефон от служител на магазина. Стараем се да приложим промоционална безплатна доставка на възможно най-голям продуктов асортимент. 

 
Живея е малко населено място. Може ли да се изпълни доставка до там?
 

Работим с различни куриерски фирми, които доставят в диапазон от понеделник до събота. Всички градове се обслужват ежедневно, а в най-малките населени места доставката се осъществява в определени дни от седмицата в зависимост от разписанието на куриера.

 
Може ли доставката да бъде извършена в почивните дни или в извън работно време?
 

Доставката се извършва в стандартно работно време от 8.00 до 18.00 часа. Ако Клиента не може да приеме доставката в определен ден, то тя може да бъде преместена в рамките на една седмица в подготвящ за Клиента ден.

 
Какво става ако поръчаните от мен продукти не ми харесат?
 

Всеки получен продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни от неговото получаване. След като поръчката бъде доставена и получена от Клиента при евентуален иск за връщане на продукта първо е необходимо да се свържете с нас. Всички заявки за връщане на продукт трябва да бъдат изпратени по имейл – contact@elemento.bg

След като артикула бъде върнат на куриера сумата заплатена по продукта от страна на Клиента ще бъде върната в пълен размер по банков път.

 
Как да заплатя поръчаният от мен продукт?
 

След като продукта бъде добавен в кошницата системата показва, кои са възможните методи на заплащане. Към всяка направена поръчка се издава проформа фактура с детайли за плащане. Разплащателните методи, които предлагаме са плащане по банков път, плащане чрез системата на Epay.bg с банкова карта, плащане чрез системата на EasyPay с код, който автоматично се генерира.

 
Може ли да поръчам с експресна доставка?
 

Не предлагаме възможност за експресна доставка. Поради спецификата, асортимента и обема на пратките всички артикули се доставят в конкретен срок, който е зададен в описанието на продукта.

 
Защо не мога да заплатя с наложен платеж?
 

Поради спецификата, обема и сложната логистика плащане, чрез наложен платеж не е възможно. Наложен платеж е възможен само за артикули на стойност под 50 лева.

 
Как да съм сигурен, че заплатената от мен стока ще бъде доставена?
 

За улеснение на Клиента предлагаме различни системи на разплащане, но всички плащания се получават по банков път. Всяко плащане се осъществява на база номер на поръчка през сайта или издадена от наша страна проформа фактура.

Проформа фактурата е документ с юридическа стойност, който представлява основание за извършване на авансов банков превод.

 
Получих си пратката, но има части които липсват?
 

Възможно е ако артикулът е прекалено голям или включва множество компоненти доставката да бъде изпълнена на няколко пъти. Стараем се дори при наличието на много на брой пакети, всичко да бъде доставено наведнъж, но в зависимост от някои логистични особености има случаи, когато доставката може да бъде осъществена в няколко поредни дни.

Къде мога да видя предлаганите от Вас продукти?

 
Къде мога да видя предлаганите от Вас продукти?
 

Продуктите на Elemento могат да бъдат разгледани изцяло онлайн.   

Наличности

Всичко продукти представени в каталога на Елементо БГ са налични на склад и се предлагат с различен срок на доставка, който ще бъде уточнен от служител на магазина. Изключение правят някои модели мека и корпусна мебел, които се правят по индивидуална поръчка за Клиента. Възможно е от момента на входиране на поръчката, до нейното потвърждение и заплащане, продукта да бъде изчерпан, като наличност, но тъй като артикулите са серийно производство наличността им на склад постоянно се обновява. Всяка поръчка се потвърждава по телефона от служител на магазина, след което се заплаща от Клиента (ако опция наложен платеж не е допустима по съответния продукт). В случай, че Клиента реши да заплати преди поръчката да бъде потвърдена по телефон и артикула се окаже изчерпан, заплатената сума се възстановява на деня по банков път или се изчаква наличност при следващо зареждане, което обикновено е не повече от 10-15 работни дни.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане