# Меню

Уред за масаж на очи и глава ZENET 701 - Масажни очила

 • Кат. номер: ZE00743

Уелнес масажор за очи с интелигентно въздушно налягане - при мигрена, умора, синузит!

Подарък за вашите очи! 

Награда за НАЙ-ДОБЪР УРЕД НА 2022-ра година! Любим масажор на всички офис служители!

 

Имаме лоша новина за досадната мигрена и тя се нарича "акупунктура за очи"!

Ето малко статистика:

Масажорът за очи намалява мигренозните пристъпи с 65%!

Масажът на слепоочието облекчава главоболие в 9 от 10 случая!

А сега - стига статистики, нека започнем с факти!

 

Отпускащи масажиращи очила ZENET ZET-701

Усещане, което не може да се сравни с нищо друго! Нежна, въздушна компресия на очни ябълки, околоочна зона и слепоочие.

 • Успокоява уморените очи, които 8 часа се взират напрегнато в монитора!
 • Отпуска и релаксира след работен ден - няма никакво значние какво работите! Сложете масажора на очите си и забравете за проблемите и тревогите!
 • Успокоява с лечебен масаж главоболие и мигрена.
 • Задвижва кръвообращението.
 • Загрява очните ябълки с избирателната функция "топъл масаж".
 • Подобрява еластичността на кожата в околоочната зона - чудесен разкрасителен масаж!
 • Подобрява острите състояния при хроничен синузит!

 


 

Как се използват очилата за масаж?

1. Заредете очилата с USB-кабела, включен в комплекта. Може да го поставите в лаптоп или адаптор на зарядно за телефон. След 2 часа очилата са готови.

2. Ако имате контактни лещи - отстранете ги. Поставете масажора на очите си и стегнете с лентата така, че да ви бъде удобно. Очилата са леки, лентата за пристягане на тила е ластична и се регулира спред големината на главата. Вътрешното покритие на уреда е от мека кожа, която НЕ спарва и лесно се почиства от грим, спирала. 

3. Натиснете бутона в дясно на корпуса, задръжте за няколко секунди и усетете приятната въздушна компресия на масажа.

4. Може да изберете режим на работа според вкуса и нуждата. Може да включите топлина. 

5. Насладете се на това чудесно и несравнимо изживяване. И не само това! Подарете го на най-близките си! Изненадайте ги с нещо различно и оригинално! 

 


 

5 режима за 5 вида масаж

 • Автоматичен режим - сменя интензивността си буквално всяка минута /продължителност 8 минути/
 • Релаксиращ режим - интелигентна въздушна компресия + мека топлина / продължителност 10 минути/
 • Динамичен режим - компресия + вибрация /5 минути/
 • Разкрасителен режим - топла компресия /15 минути/
 • Спокоен режим /спящ/ - мека компресия с въздушни възглавнички /15 минути/

 

 

Има ли случаи, в които не бива да ползвате очилата за масаж?

Да, има! Ако сте претърпели операция на очите или страдате от глаукома, катаракта, отлепване на ретината - не бива да използвате този уред.

Посъветвайте се със специалист, ако имате страхове и съмнения.

Ученици може да използват масажора само в присъствие на възрастен.

 

Характеристики на масажора

 • Напрежение 5V
 • Мощност 5W
 • Ток за зареждане 500 mA
 • USB-кабел за зареждане /без адаптер/
 • TOUCH-мини панел за контрол
 • идникация за топлина
 • индикация за вибрация
 • 5 режима на работа - автоматичен, релаксиращ, динамичен, режим за разкрасяване и "спящ" режим.
 • цвят - бял
 • 2 години гаранция
133,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Уред за масаж на очи и глава ZENET 701 - Масажни очила
Мебели Елементо
Доставка
Плащане
Често задавани въпроси
Наличности
Мебели Елементо

 

Бърза доставка!

Гаранционно обслужване!

Клиентски център!

Срока на доставка е от 3 до 8 работни дни в зависимост от продукта!

За продукти, които се произвеждат единично за клиента срока ще бъде уточнен от наш консултант. 

 

 

 

Доставка

Поръчките направени през https://www.elemento.bg се доставят единствено до точен адрес на Клиента. Условията по доставката се уточнвяват по телефон от служител на магазина. Стараем се да приложим промоционална безплатна доставка на възможно най-голям продуктов асортимент. 

 

Плащане

След като продукта бъде добавен в кошницата системата показва, кои са възможните методи на заплащане. Към всяка направена поръчка се издава проформа фактура с детайли за плащане. Разплащателните методи, които предлагаме са плащане по банков път, плащане чрез системата на Epay.bg с банкова карта, плащане чрез системата на EasyPay с код, който автоматично се генерира. Може да изберете и опция за закупуване на продукт на изплащане. 

 

Често задавани въпроси

Как да поръчам онлайн?
 

Поръчките се правят през сайта https://www.elemento.bg

 

След като харесате продукти от Elemento, те се добавят в кошницата, която се намира в горната част на страницата в дясно. Системата показва кои са следващите стъпки за завършване на поръчка.

 

Всяка поръчка се потвърждава по телефон. След като приключите поръчка през сайта, консултант на Elemento ще се свърже с Вас за потвърждение на зададените по нея детайли.

 

Поръчка може да бъде направена и по телефон. За целта може да използвате посоченият за контакт номер на Клиентски Център.

 

 
Предлагате ли продукти на изплащане?
 

Всички продукти над определена стойност  могат да бъдат закупени на изплащане. Elemento използва услуги за предлагане на стоки на изплащане на TBI BANK.

 
Каква е стойността на доставката?
 

Поръчките направени през https://www.elemento.bg се доставят единствено до точен адрес на Клиента. Условията по доставката се уточнвяват по телефон от служител на магазина. Стараем се да приложим промоционална безплатна доставка на възможно най-голям продуктов асортимент. 

 
Живея е малко населено място. Може ли да се изпълни доставка до там?
 

Работим с различни куриерски фирми, които доставят в диапазон от понеделник до събота. Всички градове се обслужват ежедневно, а в най-малките населени места доставката се осъществява в определени дни от седмицата в зависимост от разписанието на куриера.

 
Може ли доставката да бъде извършена в почивните дни или в извън работно време?
 

Доставката се извършва в стандартно работно време от 8.00 до 18.00 часа. Ако Клиента не може да приеме доставката в определен ден, то тя може да бъде преместена в рамките на една седмица в подготвящ за Клиента ден.

 
Какво става ако поръчаните от мен продукти не ми харесат?
 

Всеки получен продукт може да бъде върнат в рамките на 14 дни от неговото получаване. След като поръчката бъде доставена и получена от Клиента при евентуален иск за връщане на продукта първо е необходимо да се свържете с нас. Всички заявки за връщане на продукт трябва да бъдат изпратени по имейл – contact@elemento.bg

След като артикула бъде върнат на куриера сумата заплатена по продукта от страна на Клиента ще бъде върната в пълен размер по банков път.

 
Как да заплатя поръчаният от мен продукт?
 

След като продукта бъде добавен в кошницата системата показва, кои са възможните методи на заплащане. Към всяка направена поръчка се издава проформа фактура с детайли за плащане. Разплащателните методи, които предлагаме са плащане по банков път, плащане чрез системата на Epay.bg с банкова карта, плащане чрез системата на EasyPay с код, който автоматично се генерира.

 
Може ли да поръчам с експресна доставка?
 

Не предлагаме възможност за експресна доставка. Поради спецификата, асортимента и обема на пратките всички артикули се доставят в конкретен срок, който е зададен в описанието на продукта.

 
Защо не мога да заплатя с наложен платеж?
 

Поради спецификата, обема и сложната логистика плащане, чрез наложен платеж не е възможно. Наложен платеж е възможен само за артикули на стойност под 50 лева.

 
Как да съм сигурен, че заплатената от мен стока ще бъде доставена?
 

За улеснение на Клиента предлагаме различни системи на разплащане, но всички плащания се получават по банков път. Всяко плащане се осъществява на база номер на поръчка през сайта или издадена от наша страна проформа фактура.

Проформа фактурата е документ с юридическа стойност, който представлява основание за извършване на авансов банков превод.

 
Получих си пратката, но има части които липсват?
 

Възможно е ако артикулът е прекалено голям или включва множество компоненти доставката да бъде изпълнена на няколко пъти. Стараем се дори при наличието на много на брой пакети, всичко да бъде доставено наведнъж, но в зависимост от някои логистични особености има случаи, когато доставката може да бъде осъществена в няколко поредни дни.

Къде мога да видя предлаганите от Вас продукти?

 
Къде мога да видя предлаганите от Вас продукти?
 

Продуктите на Elemento могат да бъдат разгледани изцяло онлайн.   

Наличности

Всичко продукти представени в каталога на Елементо БГ са налични на склад и се предлагат с различен срок на доставка, който ще бъде уточнен от служител на магазина. Изключение правят някои модели мека и корпусна мебел, които се правят по индивидуална поръчка за Клиента. Възможно е от момента на входиране на поръчката, до нейното потвърждение и заплащане, продукта да бъде изчерпан, като наличност, но тъй като артикулите са серийно производство наличността им на склад постоянно се обновява. Всяка поръчка се потвърждава по телефона от служител на магазина, след което се заплаща от Клиента (ако опция наложен платеж не е допустима по съответния продукт). В случай, че Клиента реши да заплати преди поръчката да бъде потвърдена по телефон и артикула се окаже изчерпан, заплатената сума се възстановява на деня по банков път или се изчаква наличност при следващо зареждане, което обикновено е не повече от 10-15 работни дни.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане