BG
BG EN
# Меню
  • Кат. номер: КО3466

Дизайнът на секцията спокойно може да бъде определен като класически. Въпреки това при проектирането на системата са взети под внимание няколко важни аспекта на съвременния живот. Първото, което се забелязва е значително по-голямото пространство, отредено на телевизора. ТВ шкафът е с внушителна широчина.

Голямото ТВ пространство ви позволява да използвате телевизори с най-големите размери на екрана, налични на пазара. За този важен битов уред е обособена голяма ниша, така че нищо да не засенчва екрана, независимо колко голямо е устройството. От двете страни на ТВ шкафа са подредени останалите модули, на които ще обърнем нужното внимание.

От едната страна тв-зоната се намира висок шкаф тип колона с две плътни и две стъклени врати тип витрина. Плътно затворените отделения са разположени в най-ниската и най-високата точка на шкафа. Витрината, разположена на два етажа, се намира на височината на очите и по този начин дава възможност за по-добра визуализация на декорацията, поместена в нея.

На срещуположната страна имаме по-голям модул със шахматно разположение на отделенията. Той включва конфигурация от затворени и отворени отделения, следващи черно-бялата цветова схема, валидна за цялото мебелно изделие. В горната част има стенна етажерка, която изпълнява ролята на свързващо звено между високите шкафове.

Секция Толедо е изработена от стандартното ПДЧ с дебелина 16мм. Плоскостите от пресовани дървесни частици са стандартният материал, използван днес в мебелопроизводството. Мебелна компания Колорадо е подбрала суровини с отлично качество, към които е добавила висококачествен мебелен обков с осигурена майсторска изработка на всеки детайл.

Системата се изработва по поръчка в една цветова схема – Двуцветно венге – бяло и черно.

479,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Секция Толедо
Подробно описание
Мебели Елементо
Подробно описание

Размери: 2760/ 400/ 1800мм.
Материал: 16мм ПДЧ.
Цвят: Венге двуцветно.
Срок на изработка – 30 дни.

Мебели Елементо

Бърза доставка!

Гаранционно обслужване!

Клиентски център!

Срока на доставка е от 3 до 8 работни дни в зависимост от продукта!

За продукти, които се произвеждат единично за клиента срока ще бъде уточнен от наш консултант. 

 

 

 

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане