# Меню

Понеделник - Петък от 10:30 до 19:30

Няма намерени продукти.

Понеделник - Петък от 10:30 до 19:30

 

Choose Best, Live Better! 

 

Правилният избор определя качеството ни на живот. Elemento е онлайн магазин, който предлага мебели и аксесоари за Дом и Градина. 

 

Започнахме в далечната 2009 година и през времето видоизменихме основният си модел на работа. Глобализацията и развитието на онлайн средата за пазаруване, даде възможност  на много повече хора за достъп до качествени продукти, огромно разнообразие, асортимент и конкурентни цени. 

 

В стремежа си да достигнем цялата аудитория от Клиенти търсещи качество на предлаганите продукти и услуги, решихме да преминем изцяло онлайн.Това от своя страна ни даде възможност да създадем Клиентски Център с подготвени специалисти, които по всяко време са готови да отговорят на различните Клиентски запитвания и предоставят качествена информация и съвети от които всеки Клиент се нуждае. 

 

Нашите предложения включват мебели за градина, мебели за балкон, разнообразен асортимент от градинско оборудване подходящо да поддръжката, както на големи, така и на малки зелени площи, градини и др. Мебелите за Дома, които предлагаме включват дивани, канапета, кресла, етажерки, маси, столове и интериорни елементи за декориране и обзавеждане на всяко едно помещение. Имаме собствено производтсво и работим с над 700 различни фабрики и производители. 

 

Работата ни с частни, както и с корпоративни Клиенти винаги е била успешна, защото заставаме зад това, което предлагаме.