BG
BG EN
# Меню

Дневна

Цена
Дневна

Mебели за дневна, дизайнерски решения за хола мебели от Елементо, малки мебели, холни маси, скринове, помощни маси и конзоли. При нас ще откриете разнообразие от интериорни решения за всеки хол и всекидневна.

 

Мебелите за хола обикновено включват разнообразие от места за сядане, съхранение и декоративни елементи, за да създадат удобно и привлекателно пространство за релаксация, забавление и общуване. 

 

Диванът често е централната точка на разположението на местата в хола. Осигурява удобно сядане за много хора и се предлага в различни стилове, размери и опции за тапицерия, за да отговаря на различни предпочитания и теми за интериорен дизайн.

 

Фотьойлите допълват дивана и предоставят допълнителни възможности за сядане. Предлагат се в различни стилове, включително шезлонги, клубни столове, акцентни столове и столове с облегалка, предлагащи комфорт и стил.

 

Масата за кафе служи като централно място за събиране в хола, осигурявайки място за напитки, закуски, книги и декоративни предмети. Холните маси се предлагат изработени от  различни материали, като дърво, стъкло, метал и камък и могат да имат различни дизайни, форми и възможности за съхранение.

 

Страничните маси или крайните/помощни маси се поставят до зоните за сядане. Предлагат се в различни стилове, размери и материали, за да допълнят цялостния декор на стаята.

 

Медийната конзола или телевизионната стойка съдържа развлекателно оборудване като телевизор, конзоли за игри, DVD плейъри и звукови системи. Често включва отделения за съхранение или рафтове за организиране на медийни аксесоари и електронни устройства.

 

Библиотеките или рафтовете осигуряват място за съхранение и излагане на книги, декоративни предмети и лични вещи. Предлагат се в различни дизайни, включително отворени рафтове, затворени шкафове и модулни системи, позволяващи персонализиране въз основа на нуждите за съхранение и естетическите предпочитания.

 

Отоманите и пуфовете служат като универсални мебели, които могат да се използват, като подложки за крака, допълнителни места за сядане или дори импровизирани маси за кафе с добавяне на поднос. Предлагат се в различни форми, размери и опции за тапицерия добавяйки,  както функционалност, така и стил към всекидневната.

 

Въпреки че не са точно мебели, килимите играят решаваща роля при определянето на местата за сядане, добавяйки топлина, текстура и визуален интерес към пода на хола. Предлагат се в различни размери, модели и материали, за да допълнят цялостния декор и да подобрят комфорта на пространството.