BG
BG EN
# Меню

Портманта и Шкафове за обувки

Цена
Портманта и Шкафове за обувки

В категория портманта ще откриете мебели за коридор, както и модели портманта подходящи за тесни и широки пространства.

 

Шкафовете за обувки са специализирани мебели, предназначени да съхраняват и организират спретнато обувките, като същевременно ги държат далеч от погледа. Предлагат се в различни стилове, размери и конфигурации, за да отговарят на различни нужди за съхранение и теми за интериорен декор. 

 

Затворени шкафове за обувки:

Затворените шкафове за обувки разполагат с врати или чекмеджета, които прикриват отделенията за съхранение на обувки, осигурявайки чист и рационализиран вид във входа, коридора или спалнята. Тези шкафове обикновено имат множество рафтове или отделения вътре, което позволява ефективно организиране и съхранение на обувките. Затворените шкафове за обувки помагат да предпазят обувките от прах, като същевременно поддържат чист вид в жилищното пространство.

 

Отворени шкафове за обувки:

Отворените шкафове за обувки, известни още като стелажи за обувки или рафтове, предлагат удобен достъп до обувките без нужда от врати или чекмеджета. Те обикновено имат отворени рафтове или отделения, където обувките могат да се поставят и показват открито. Отворените шкафове за обувки са идеални за подреждане на колекции от обувки или за лесен достъп до често носени обувки във входа или гардероба. Предлагат се в различни дизайни, включително модулни решетки или рафтове, монтирани на стена, което позволява персонализиране въз основа на нуждите за съхранение и наличното пространство.

 

Шкафове пейки за обувки:

Шкафовете пейки съчетават място за съхранение на обувки с функционалност за сядане, осигурявайки мебел с двойно предназначение за входове, стаи или съблекални. Те разполагат с пейка или седалка отгоре, заедно с отделения за съхранение на обувки отдолу. Настолните шкафове за обувки често имат допълнителни функции като куки за окачване на палта или чанти, което ги прави универсални и спестяващи място решения за организация на коридора. 

 

Високи шкафове за обувки:

Високите шкафове за обувки са проектирани да увеличат максимално вертикалното пространство, като предлагат достатъчно капацитет за съхранение в компактен размер. Те разполагат с множество нива на рафтове или отделения, позволяващи ефективно организиране и съхранение на обувките, като същевременно заемат минимално подово пространство. Високите шкафове за обувки са идеални за малки входове, коридори или килери, където пространството е ограничено, но нуждите от съхранение на обувки са значителни.