BG
BG EN
# Меню

Офис обзавеждане

Цена
Офис обзавеждане

Обзавеждане за офиси, кабинети и работни помещения. Разнообразие от офис столове, бюра и цялостни решения за организиране на работното пространство.

 

 

 

Офис мебелите обхващат широка гама от артикули, предназначени за обзавеждане и оборудване на офис пространства за работа, срещи и съхранение. Ето някои често срещани видове офис мебели:

 

Изпълнителни бюра: Големи, често L-образни бюра, предназначени за ръководители или мениджъри. Те обикновено разполагат с достатъчно работно пространство, чекмеджета за съхранение и могат да включват вградени функции, както и шкафове за документи.

 

Компютърни бюра: Компактни бюра, предназначени за използване на компютър, често с поставка за клавиатура, управление на кабелите и допълнително място за съхранение на периферни устройства.

 

Стоящи бюра: Бюра с регулируема височина, които позволяват да се редуват позиции в седнало и изправено положение, докато работят. Те насърчават ергономичния комфорт и могат да подобрят производителността и здравето.

 

Рецепционни бюра: Лицеви бюра, използвани в рецепции или фоайета за посрещане на посетители, записване на гости и предоставяне на административна поддръжка.

 

Столове:

Офис столове: Ергономични столове, предназначени за продължително седене на бюро. Те разполагат с регулируема височина, лумбална опора, подлакътници и въртяща се функционалност за оптимален комфорт и поза.

 

Ръководни столове: Плюшени столове с висока облегалка, предназначени за ръководители или мениджъри. Те често се отличават с първокласни материали, допълнителна подплата и регулируеми функции за комфорт и стил.

 

Столове за гости: Фотьойли или странични столове, използвани в рецепции, конферентни зали или места за сядане на посетители. Те могат да бъдат подредени, тапицирани или направени от пластмаса или метал.

 

Конферентни столове: Удобни столове, предназначени за използване в конферентни зали или зали за срещи. Те могат да имат подплатена седалка, подлакътници и дизайн за подреждане или сгъване за лесно съхранение.

 

Столове за работа: Основни офис столове, предназначени за краткотрайна употреба на бюра или работни станции. Те обикновено са леки, регулируеми и бюджетни.

 

Мебели за съхранение:

Шкафове: Вертикални или странични шкафове, използвани за съхраняване на документи, файлове и офис консумативи. Те могат да имат заключващи механизми за сигурност и да се предлагат в различни размери и конфигурации.

 

Рафтове за книги: Рафтове, предназначени за съхранение на книги, класьори или декоративни елементи. Те се предлагат в различни височини, ширини и материали, за да отговарят на различни оформления на офиса.

 

Маси:

Конферентни маси: Големи маси, използвани за срещи, презентации или съвместна работа. Предлагат се в различни форми (напр. правоъгълни, овални, кръгли) и размери.

 

Преградни стени: Разделители, използвани за създаване на уединение, дефиниране на работни пространства или намаляване на шума в офиси с отворен план. Те могат да бъдат направени от плат, стъкло, метал или дърво.

 

Офис аксесоари: Аксесоари като настолни лампи, стойки за монитори, табла за клавиатури и органайзери за бюро, които подобряват функционалността и организацията в офис средата.

 

Това са само някои примера за офис мебели, често срещани на работните места. Изборът на мебели зависи от фактори, като размер на офиса, бюджет, естетически предпочитания и функционални изисквания за конкретни задачи и дейности.