BG
BG EN
# Меню

Градински трапезни маси

Цена
Градински трапезни маси

Маси за градина, маси за двор или маси за балкон. В тази категория ще откриете перфектният модел градинска маса за открито, която освен с визия, ще впечатли с функционалност, качество на използваните материали и дизайн. 

Масите за хранене на открито се предлагат в различни стилове, материали и размери, за да отговарят на различни предпочитания и външни пространства. Ето някои фактори, които трябва да имате предвид при избора на маса за хранене на открито:
 
Масите за хранене на открито обикновено се правят от материали като дърво, метал, ратан/ракита, пластмаса или комбинация от тях. Всеки материал има своя собствена естетическа привлекателност и изисквания за поддръжка. Например тикът и кедърът са популярен избори за дърво, известни със своята издръжливост и естествена красота, докато алуминият и неръждаемата стомана са предпочитани заради тяхната устойчивост на ръжда и корозия.
 
 
Масите за хранене на открито се предлагат в различни стилове, вариращи от традиционни до съвременни. Помислете за цялостната естетика на вашето външно пространство и изберете маса, която го допълва. Стиловете могат да включват елегантен и модерен дизайн, маси вдъхновени от селска къща, или елегантни и класически опции.
 
Размерът на масата за хранене ще зависи от наличното пространство и колко хора обикновено забавлявате на открито. Не забравяйте да измерите вашата външна площ, за да сте сигурни, че масата се побира удобно, оставяйки достатъчно място за столове и движение около масата. Стандартните размери за маси за хранене на открито варират от малки бистро маси за двама до големи правоъгълни маси, които могат да поберат осем или повече гости.
 
Масите за хранене на открито се предлагат в различни форми, включително кръгли, правоъгълни, квадратни и овални. Формата, която избирате, може да повлияе на потока на вашето външно пространство и на това как хората си взаимодействат по време на хранене. Кръглите маси могат да улеснят разговора между всички гости, докато правоъгълните маси са идеални за максимално място за сядане в дълги, тесни пространства.
 
Тъй като масите за хранене на открито са изложени на атмосферни влияния, важно е да изберете маса, която може да издържи на външни условия. като слънчева светлина, дъжд и влажност. Потърсете маси, изработени от устойчиви на атмосферни влияния материали и вземете предвид фактори като UV защита, водоустойчивост и устойчивост на корозия.
 
Обмислете изискванията за поддръжка на масата за хранене на открито. Някои материали може да изискват редовно почистване, запечатване или обработка, за да запазят външния си вид и издръжливост. Изберете маса, която отговаря на вашите предпочитания за поддръжка и начин на живот.
 
Не забравяйте да помислите за аксесоари като чадъри, покривки за маса и прибори за хранене на открито, за да подобрите изживяването си при хранене на открито и да защитите масата си от елементите.
 
Като вземете предвид тези фактори, можете да изберете маса за хранене на открито, която не само отговаря на вашите практически нужди, но и подобрява естетическата привлекателност на вашето външно пространство.