BG
BG EN
# Меню

Бебешки кошари и столчета

Цена
Бебешки кошари и столчета

Бебешките кошари и столчета са основни мебели за бебета и малки деца, осигуряващи им безопасна и удобна среда за сън, почивка и игра.

 

Бебешки кошари

 

Безопасност: Детските кошари са проектирани с високи страни, за да предотвратят търкаляне или изпадане на бебето. Те обикновено имат регулируема височина на матрака, за да се приспособят към растежа на бебето и да осигурят безопасност.

 

Комфорт: Детските кошари обикновено идват с твърд матрак, за да осигурят подходяща опора за развиващия се гръбначен стълб на бебето. Някои може също да имат дишащи мрежести страни за вентилация и видимост.

 


Универсалност: Конвертируемите кошари често могат да се трансформират в легла за малки деца, разширявайки полезността им, докато детето расте. Тази функция добавя стойност и дълготрайност на мебелната част.

 


Опции за дизай: Детските кошари се предлагат в различни стилове, цветове и покрития, за да допълнят различни декори на детска стая и лични предпочитания.

 

Преносимост: Някои кошари са проектирани да бъдат преносими, което позволява на родителите лесно да ги местят от стая в стая или да ги вземат по време на пътуване. 

 

 

Бебешки столчета

 


Столчета за хранене: Столчетата за хранене са специално проектирани за обезопасяване на бебето по време на хранене. Те често имат регулируема височина и подвижни табли за лесно почистване.

 

Седалки на пода: Седалките на пода са поддържащи столове, предназначени да помогнат на бебетата да седят самостоятелно, преди да могат да го направят сами. Обикновено имат широка основа за стабилност и омекотяване за комфорт.

 

Бустер седалки: Бустер седалките се използват за повдигане на малки деца до височината на обикновен стол за хранене, което им позволява да се присъединят към семейството на масата за хранене. Те често имат регулируеми презрамки, за да ги закрепят към стола и да осигурят допълнителна безопасност.

 

Люлки: Бебешките люлки са столове, окачени на рамка или стойка, осигуряващи нежни люлеещи се движения за успокояване и забавление на бебетата. Те често идват с различни настройки за скорост, музика и приставки за играчки.

 

Когато избирате бебешки кошари и столове, безопасността трябва да бъде основен приоритет. Потърсете продукти, които отговарят на стандартите и насоките за безопасност, като сертификат на JPMA (Асоциация на производителите на продукти за непълнолетни) или международните стандарти на ASTM. Освен това вземете предвид фактори като комфорт, лекота на почистване, гъвкавост и преносимост, за да намерите най-добрите опции за нуждите на вашето бебе и вашия начин на живот.