BG
BG EN
# Меню

Гардероби

Цена
Гардероби

Гардероби изработени от качествено ПДЧ, дърво и МДФ. Организирани модели с място за разпределение на различен вид дрехи и вещи. При нас ще откриете от компактни двукрили гардероби до големи семейни модели.

 

Гардеробите за спалня се предлагат в различни стилове, дизайни и конфигурации, за да отговарят на различни нужди и предпочитания. Ето някои често срещани видове гардероби за спални:

 

Свободностоящ гардероб 

 

Този тип гардероб е самостоятелен и може да се мести из стаята, ако е необходимо. Свободностоящите гардероби се предлагат в различни размери, стилове и материали, като дърво, метал или пластмаса. Те обикновено разполагат с врати, рафтове и чекмеджета. 

 

Гардероб за вграждане

 

Гардеробите за вграждане са проектирани по поръчка, за да се впишат безпроблемно в съществуващото пространство на спалнята. Те обикновено са интегрирани в стената или нишата, осигурявайки елегантен и безпроблемен вид. Вградените гардероби могат да бъдат персонализирани с функции, като плъзгащи се врати, огледални панели, вътрешно осветление и регулируеми рафтове, за да се увеличи максимално ефективността на съхранение.

 

Огледален гардероб

 

Огледалните гардероби включват огледала в цял ръст в дизайна на вратите на гардероба. Това не само служи за практическа цел за обличане, но също така помага да се създаде илюзията за повече пространство в стаята, като отразява светлината и визуално разширява площта.

 

Ъглов гардероб

 

Ъгловите гардероби са проектирани да се поберат в ъгъла на стаята, като използват ефективно пространството, което иначе може да е неизползвано. Предлагат се в различни конфигурации, като L-образна или диагонална форма  и могат да имат врати с панти или плъзгащи се врати в зависимост от наличното пространство и разположението на помещението.

 

Модулен гардероб

 

Модулните гардероби се състоят от отделни единици, които могат да бъдат комбинирани и подредени в различни конфигурации, за да се създаде персонализирано решение за съхранение. Тези единици обикновено включват компоненти като рафтове, чекмеджета, висящи аксесоари, позволяващи разнообразни възможности за съхранение и адаптивност към променящите се нужди.

 

Ретро или античен гардероб

 

Ретро или античните гардероби придават характер и чар на една спалня с техния вечен дизайн и майсторска изработка. Тези гардероби могат да включват богато украсени детайли, резбована дървена дограма и сложен обков, което ги прави открояващи се елементи в стаята, като същевременно осигуряват достатъчно място за съхранение.

 

Когато избирате гардероб за вашата спалня, помислете за фактори като наличното пространство, нуждите от съхранение, предпочитания за стил и бюджет. Независимо дали избирате свободностоящ, вграден, гардероб или специализиран гардероб, изборът на правилния модел може да подобри функционалността и естетическата привлекателност на вашата спалня, като същевременно осигури ефективни решения за съхранение на дрехи и аксесоари.