BG
BG EN
# Меню

Масажни Кушетки

Цена
Масажни Кушетки

Масажни кушетки с две, три или четири зони. Сгъваеми, лесно преносими и статични модели. Масажните кушетки, масажни маси или масажни легла, са специализирани мебели, предназначени да поддържат удобно тялото на човек по време на  масаж. Кушетките обикновено имат подплатена повърхност, която позволява на човек да лежи удобно в различни позиции, с лице нагоре, лице надолу или настрани в зависимост от вида на масажа, който се извършва.

 
Масажните кушетки се предлагат в различни дизайни и стилове, за да поемат различни видове масажи и типове тяло. Те могат да имат настройки за регулируема височина, подвижни подлакътници и други функции, за да персонализират изживяването, както за клиента, така и за масажиста.
 
Когато избирате масажна кушетка, факторите, които трябва да имате предвид, включват качеството на материалите, стабилността, капацитета на тегло и преносимостта, ако трябва да се мести често. Освен това ширината и дължината на кушетката трябва да са подходящи за желаната клиентела, като се гарантира, че те могат удобно да легнат и да се отпуснат по време на своя масаж.
 
Някои масажни кушетки могат също така да включват вградени функции, като нагревателни подложки, регулируеми облегалки за глава, за да подобрят комфорта и релаксацията на клиента. Като цяло добрата масажна кушетка е основна инвестиция за всеки масажист или спа център, тъй като допринася за цялостния комфорт и удовлетворението на клиента по време на процедурата.