BG
BG EN
# Меню

Пощенски кутии

Цена
Пощенски кутии

Получавайте пощата си със стил! При нас ще откриете разнообразни пощенски кутии изработени от неръждаема стомана, подходящи за използване от едно или няколко домакинства.

Домашните пощенски кутии са  предназначени да получават и съхраняват поща и колети.
 
Видове:
 
Кутии, монтирани на стена: Пощенските кутии, монтирани на стена, се закрепват директно към външната стена или сграда. Те обикновено се инсталират близо до входната врата или входа за лесен достъп.
 
Свободностоящи кутии: Свободностоящите пощенски кутии са самостоятелни единици, поставени на стълб или пиедестал близо до входа на имота. Те могат да бъдат инсталирани в края на алея, тротоар или пътека за удобна доставка и събиране на поща.
 
Кутии за апартаменти/кондо: В многоетажни жилищни сгради, като апартаменти или кооперации, централизирани пощенските кутии, често се инсталират в обща зона или фоайе, за да могат жителите да имат достъп до пощата си.
 
Материали:
 
Метал: Металните пощенски кутии, обикновено направени от стомана или алуминий, са издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния. Те обикновено се използват за външни приложения и се предлагат в различни покрития, като прахово боядисана боя или полиран метал.
 
Пластмаса: Пластмасовите пощенски кутии са леки и достъпни, което ги прави подходящи за собственици на жилища с бюджет. Предлагат се в различни цветове и дизайни, които допълват различни архитектурни стилове.
 
Дърво: Дървените пощенски кутии предлагат класически и традиционен вид, който придава чар на екстериора на дома. Те често са направени от обработено или устойчиво на атмосферни влияния дърво, за да издържат на външни условия.
 
Характеристика:

Заключващи се: Някои пощенски кутии се предлагат с вградени ключалки или сигурни заключващи механизми за защита на пощата от кражба или подправяне. Заключващите се пощенски кутии осигуряват допълнителна сигурност и спокойствие за собствениците на жилища.

Защита от атмосферни влияния: Потърсете пощенски кутии с устойчиви на атмосферни влияния уплътнения или капаци, за да предотвратите навлизането на дъждовна вода, сняг и влага в кутията и повреда на пощата.

Поставка за вестници: Някои пощенски кутии включват отделно отделение или поставка за вестници, листовки или други големи пощенски пратки.

Адресна табела: Видимата адресна табела или етикет на пощенската кутия помага на пощенските превозвачи да идентифицират правилния адрес за доставка и гарантира точна доставка на пощата.

Инсталация:

Пощенските кутии трябва да бъдат инсталирани сигурно и на правилната височина и ориентация, за да отговарят на пощенските разпоредби и да осигурят лесна употреба за пощенските превозвачи и жителите. Следвайте инструкциите на производителя или се консултирайте с професионалист за правилна инсталация.

Поддръжка:

Редовната поддръжка на пощенските кутии е важна, за да се гарантира, че те остават функционални и естетически привлекателни. Периодично почиствайте кутията, проверявайте за повреда или износване и сменете всички износени части, ако е необходимо.

Домашните пощенски кутии са не само функционални, но и допринасят за привлекателността на бордюра и цялостния външен вид на дома. Избирайки пощенска кутия, която отговаря на вашите нужди и предпочитания по отношение на дизайн, размер и функции, можете да подобрите удобството и сигурността при получаване на поща във вашия дом.