BG
BG EN
# Меню

Барбекюта и Грилове

Цена
Барбекюта и Грилове

Барбекюта, грилове, опушващи барбекюта, барбекюта на въглища и ток и модели Камадо. Различни модели с една цел - да приготвим храна вкусно и качествено на открито. Без значение, дали разполагате с двор, градина, малък балкон или голяма терсаса, барбекюто винаги може да намери своето място.

Градинските скари и барбекюта са уреди за готвене на открито, предназначени за печене, опушване и готвене на храна на откритo. Те са популярни допълнения към градини, вътрешни дворове и външни жилищни пространства, предоставящи възможности за хранене на открито, забавление и наслаждаване на атмосферата на готвене на открито.
 
Скари на дървени въглища: Скарите на дървени въглища използват брикети от дървени въглища или дървени въглища, като източник на гориво. Те придават отличителен опушен вкус на печените на скара храни и са популярни сред ентусиастите на барбекюто, заради своята гъвкавост и традиционно изживяване при готвене.
 
Газови скари: Газовите скари се захранват с пропан или природен газ и предлагат удобство, бързо нагряване и прецизен контрол на температурата. Те са лесни за използване и почистване, което ги прави популярен избор за ежедневно печене на скара.
 
Пелетни грилове: Пелетните скари използват дървесни пелети, като източник на гориво и предлагат гъвкавостта, както на печене на скара, така и на опушване. Те осигуряват постоянен температурен контрол и създават богат вкус. 
 
Електрически скари: Електрическите скари се захранват с електричество и са подходящи за малки външни пространства или места, където откритият пламък е ограничен. Те са лесни за използване, почистване и поддръжка, което ги прави идеални за балкони или вътрешни дворове на апартаменти.
 
Преносими скари: Преносимите скари са компактни и леки, предназначени за дейности на открито, като къмпинг, пикник или преход.
 
Повърхност за готвене: Градинските скари и барбекюта се предлагат в различни размери и конфигурации, за да посрещнат различни нужди за готвене, от малки преносими скари за интимни събирания до големи вградени скари за външни кухни.

Решетки и плочи за печене: Скарите могат да имат решетки за готвене, изработени от неръждаема стомана, чугун или материали с порцеланово покритие. Някои скари се предлагат и със сменяеми плочи за печене на храни за закуска, зеленчуци или деликатни продукти.

Контрол на температурата: Много скари разполагат с регулируеми терморегулатори, температурни уреди или вградени термометри за наблюдение и регулиране на температурите на готвене за оптимални резултати.

Зони за съхранение и подготовка: Вградените рафтове, шкафове или зони за подготовка осигуряват удобно място за съхранение на инструменти за печене, прибори, подправки и хранителни съставки.

Редовното почистване и поддръжка са от съществено значение за удължаване на живота на градинските скари и барбекюта. Това включва почистване на решетките за готвене, премахване на натрупаната мазнина.
 
Градинските скари и барбекюта са универсални уреди за готвене на открито, които предлагат широка гама от възможности за готвене и кулинарни изживявания.