BG
BG EN
# Меню

Бебешки колички

Цена
Бебешки колички

Разнообразие от модели на летни и зимни бебешки колички. Комбинирани модели подходящи и за близнаци.

 

Бебешките колички или детски колички, се предлагат в различни видове, за да отговарят на различни нужди, начин на живот и предпочитания. 

 

Стандартни колички:

 

Стандартните колички са многофункционални, универсални колички, подходящи за ежедневна употреба. Те обикновено разполагат с удобна седалка, регулируеми позиции на наклон, отделения за съхранение и понякога обръщащи се дръжки. Стандартните колички се предлагат в различни дизайни, включително леки и колички в пълен размер с повече функции и аксесоари.

 

Системи за пътуване:

 

Системите за пътуване се състоят от рамка на количка, която може да побере столче за кола, което позволява на родителите безпроблемно да преместят бебето си от колата в количка, без да нарушават съня му. Системите за пътуване са удобни за родители в движение и често включват допълнителни функции, като кошове за съхранение и поставки за чаши.

 

Колички за джогинг:

 

Количките за джогинг са предназначени за активни родители, които искат да бягат или да тичат с бебето си. Те разполагат с три големи, пълни с въздух колела за стабилност и маневреност, амортисьори за по-плавно возене и ръчна спирачка за допълнителен контрол. Количките за джогинг обикновено имат фиксирано предно колело, за да осигурят стабилност по време на бързи дейности.

 

Двойни и тройни колички:

 

Двойните и тройните колички са проектирани да побират много деца, независимо дали са близнаци или братя и сестри. Предлагат се в различни конфигурации, включително стилове рамо до рамо, тандем (отпред и отзад) и седнало и изправено положение. Двойните и тройните колички са идеални за семейства с много малки деца.

 

Трансформиращи се колички:

 

Трансформиращите се колички предлагат гъвкавост, като се превръщат от единична количка в двойна количка и обратно, в зависимост от нуждите на семейството. Те често разполагат с модулен дизайн с подвижни или регулируеми седалки, което позволява на родителите да персонализират конфигурацията на количката с нарастването на семейството им.

 

Колички за всякакви терени:

 

Количките за всякакви терени са предназначени за приключения извън пътя и дейности на открито. Те разполагат със здрави гуми, издръжливи системи за окачване и здрави рамки, за да се справят с различни видове терени, включително чакълени пътеки, тревисти полета и неравни повърхности. Количките за всякакви терени осигуряват безпроблемно и комфортно возене както за родители, така и за бебета.

 

Това са само няколко примера за предлаганите на пазара видове бебешки колички. Когато избирате бебешка количка, вземете предвид фактори, като вашия начин на живот, терен, нужди за съхранение и бюджет, за да намерите най-добрия вариант за вас и вашето бебе.