BG
BG EN
# Меню

Стойки и Шкафове за Вино

Цена
Стойки и Шкафове за Вино

Стойки за вино, поставки за вино, глобус барове, стелажи за бутилки и шкафове за съхранение. Предлагаме разнообразни модели подходящи за съхранение на няколко бутилки, както и големи варианти с много на брой бутилки подходящи за ценители. Моделите са свободно стоящи, с възможен стенен монтаж, на колелца и др. 

 

Стойките за вино са специализирани мебели или аксесоари, предназначени за безопасно съхранение и излагане на бутилки вино. Предлагат се в различни стилове, размери и материали, за да отговарят на различни предпочитания и интериорни теми. 

 

Стелажите за вино на плотове са компактни и универсални решения за съхранение, предназначени да стоят върху кухненски плотове, барове или плотове за маса. Те обикновено разполагат с хоризонтални слотове или отделения, където бутилките с вино могат да се съхраняват хоризонтално, поддържайки тапите влажни и предотвратявайки окисляването. Стелажите за вино за плотове се предлагат в различни дизайни, включително геометрични форми, подреждащи се модули или декоративни мотиви, предлагащи както функционалност, така и естетическа привлекателност.

 

Стойките за вино, монтирани на стена са спестяващи място решения за съхранение, които могат да се монтират на стени, за да се увеличи максимално вертикалното пространство и да се освободи пространство на пода или плота. Предлагат се в различни конфигурации, като държачи за единични бутилки, модулни решетки или хоризонтални рафтове, което позволява персонализиране въз основа на нуждите за съхранение и наличното пространство на стената. Стенните стелажи за вино могат да бъдат монтирани в кухни, трапезарии или домашни барове, добавяйки визуален интерес към стената, като същевременно поддържат бутилките вино лесно достъпни.

 

Стоящите на пода стелажи за вино са по-големи решения за съхранение, предназначени да побират значителен брой бутилки вино. Те се предлагат в различни форми и размери, вариращи от компактни вертикални кули до експанзивни винени шкафове или конзоли. Подовите стелажи за вино могат да бъдат поставени във винарски изби, трапезарии или жилищни помещения, служейки, като функционални мебели за съхранение и декоративни акценти.

 

Шкафовете за вино са мебели, специално предназначени за съхранение на бутилки вино, стъклария и аксесоари. Те често разполагат със затворени отделения за съхранение с рафтове, чекмеджета или стелажи, осигурявайки сигурно и организирано решение за съхранение на колекции от вино. Шкафовете за вино се предлагат в различни стилове, включително традиционен, съвременен или рустик дизайн, предлагайки както функционалност за съхранение, така и естетическа привлекателност, като самостоятелни мебели в дома.

 

Висящите поставки за чаши за вино са специализирани аксесоари, предназначени да съхраняват и излагат чаши за вино обърнати, като им позволяват да изсъхнат на въздух и предотвратяват натрупването на прах. Те могат да се монтират под шкафове, рафтове или решетки, осигурявайки пространство-ефективно решение за съхранение на чаши, като същевременно добавят декоративен щрих към стаята.

 

Като цяло, поставките за вино са основни аксесоари за винени ентусиасти и колекционери, осигуряващи практични решения за съхранение на бутилки вино и аксесоари, като същевременно подобряват цялостната атмосфера и декор на пространството. Независимо дали са на плот, монтирани на стена, стоящи на пода или вградени, поставките за вино се предлагат в различни стилове и конфигурации, за да отговарят на различни нужди за съхранение и предпочитания за дизайн.