BG
BG EN
# Меню

Градински дивани

Цена
Градински дивани

В тази категория ще откриете градинска мека мебел, градински дивани и лежанки. Моделите ни са подходящи, както за балкони, малки градски тераси и големи тераси. Използваните материали се характеризират с високо качество, устойчивост и са подходящи за целогодишно ползване. 

Градински дивани са фантастично допълнение към всяко външно жилищно пространство, осигурявайки комфорт, стил и гъвкавост за почивка и забавление. 
 
Външните градински дивани се предлагат от различни материали, всеки със своите предимства:
 
Плетените или ратановите дивани предлагат класически вид и са леки, което ги прави лесни за преместване. Синтетичната ракита е устойчива на атмосферни влияния и изисква минимална поддръжка.
 
Диваните от алуминий, стомана и ковано желязо са издръжливи и здрави. Те могат да издържат на различни метеорологични условия, но може да изискват периодична поддръжка, за да се предотврати ръжда.
 
 
Дървените дивани, особено тези от тиково дърво или кедър, предлагат естествена и вечна естетика. Те са издръжливи и устойчиви на гниене и насекоми, но може да изискват периодично запечатване или оцветяване, за да запазят външния си вид.
 
 
Пластмасовите дивани са леки, достъпни и лесни за почистване. Устойчиви са на влага и UV лъчи, което ги прави подходящи за използване на открито.
 
 
Потърсете градински дивани на открито с удобни възглавници и поддържащи седалки. Висококачествените възглавници, изработени от устойчиви на атмосферни влияния материали са идеални за употреба на открито, тъй като могат да издържат на излагане на слънце и влага, без да избледняват или плесенясват.
 
 
Помислете за цялостния стил на вашето външно пространство и изберете градински диван, който го допълва. Независимо дали предпочитате модерен, традиционен, крайбрежен или бохемски дизайн, има много опции, които да отговарят на вашия вкус.
 
Измерете вашето външно пространство, за да определите размера и конфигурацията на градинския диван, който ще пасне удобно. Помислете колко хора искате да побере диванът и дали предпочитате секция, двойна седалка или диван с придружаващи столове и пуфове.
 
 
Изберете градински дивани за открито, изработени от материали, които са проектирани да издържат на външни условия като дъжд, излагане на слънце и температурни колебания. Потърсете дивани с устойчиви на ръжда рамки и устойчиви на атмосферни влияния възглавници.
 
 
Обмислете изискванията за поддръжка на външния градински диван. Изберете материали, които са лесни за почистване и поддръжка и инвестирайте в защитни покрития, за да удължите живота на вашите мебели, когато не ги използвате.
 
 
Някои външни градински дивани се предлагат с допълнителни функции като вградено място за съхранение, регулируеми облегалки или механизми за накланяне за допълнителен комфорт и функционалност.
 
 
Като вземете предвид тези фактори, можете да изберете външен градински диван, който подобрява вашето външно жизнено пространство и осигурява години наслада и релакс.