BG
BG EN
# Меню

Трапезни столове

Цена
Трапезни столове

Трапезни столове от дърво, тапицирани столове, малки и големи комплекти, при нас гарантирано ще откриете разнообразие от модели. Често се възприема, че трапезните столове задължително трябва да са в комплект с трапезната маса. Актуален тренд в обзавеждането е комбинация на маса за хранете от дърво, метал или няколко материала съчетана с тапицирани столове с модерен цвят и дизайн. 

 

Точно като трапезните маси, има различни видове трапезни столове.

 

Тапицирани трапезни столове:

Тези столове имат подплатени седалки и често подплатени облегалки, осигуряващи комфорт по време на хранене. Предлагат се в различни материи, цветове и шарки, което позволява персонализиране, за да съответства на различни стилове на декор.

 

Дървени трапезни столове:

Дървените столове са класически и универсални, подходящи както за традиционни, така и за модерни места за хранене. Предлагат се в различни видове дървесина, като дъб, череша, орех и клен, всяка от които предлага уникалнo покритиe.

 

Метални трапезни столове:

Металните столове могат да добавят индустриален или съвременен привкус към трапезарията. Те често са изработени от материали като стомана, алуминий или ковано желязо и могат да имат сложен дизайн или елегантни, минималистични силуети.

 

Трапезни столове от ракита/ратан:

Плетените или ратанови столове внасят естествена, спокойна атмосфера в зоната за хранене. Те са леки, издръжливи и често имат тъкани шарки, които добавят текстура към пространството. Тези столове са популярен избор и за зони за хранене на открито.

 

Пластмасови трапезни столове:

Пластмасовите столове са достъпни, лесни за почистване и се предлагат в широка гама от цветове и стилове. Те са леки и могат да се подреждат един върху друг, което ги прави идеални за малки пространства.

 

Кожени трапезни столове:

Кожените столове добавят нотка лукс и изтънченост към трапезарията. Те са издръжливи, лесни за почистване и развиват богата патина с течение на времето. Кожените столове се предлагат в различни стилове, включително традиционни дизайни с копчета и елегантни, модерни силуети.