BG
BG EN
# Меню

Градински беседки и шатри

Цена
Градински беседки и шатри

Градински шатри,беседки ,шатра за партита, палатки за съхранение с размери до 16 метра. Нашите шатри са с функционален и красив дизайн и могат да бъдат използвани целогодишно навън. 

 

Градинските беседки и шатрите са външни конструкции, предназначени да осигурят подслон, сянка и фокусна точка в градината или откритото пространство, но се различават по отношение на дизайна, конструкцията и употребата:

 

Градински беседки:

 

Постоянна конструкция: Беседките обикновено са постоянни или полупостоянни конструкции, които са закотвени към земята, често изградени от материали като дърво, метал или винил. Те са проектирани да издържат на външни елементи и да осигурят дълготраен подслон и издръжливост в градината.

 


Покрита конструкция:

 

Беседките имат солиден покрив, често под формата на купол, пагода или навес, който осигурява сянка и защита от слънце, дъжд и други метеорологични условия. Някои беседки могат също така да имат допълнителни завеси или мрежи, за да осигурят допълнително уединение или защита от насекоми.

 


Отворен страничен дизайн:

 

Беседките обикновено имат отворени страни или частично затворени страни, което позволява въздушен поток и видимост на околната градина или пейзаж. Те осигуряват защитено външно пространство за релаксация, хранене, забавление или наслаждаване на гледката към градината.

 


Постоянна инсталация:

 

Беседките обикновено се монтират като постоянно приспособление в градината, което изисква равна повърхност и евентуално професионална инсталация. Те служат като фокусни точки в градината и могат да бъдат украсени с декоративни елементи, като решетки, решетъчни панели или вградени места за сядане.

 


Както градинските беседки, така и шатрите предлагат подслон и сянка в градината, но те отговарят на различни нужди и предпочитания по отношение на дизайна, конструкцията и употребата. Беседките са постоянни или полупостоянни структури, които служат като фокусни точки в градината.