BG
BG EN
# Меню

Трапезни маси

Цена
Трапезни маси

В днешно време трапезната маса освен в трапезарията служи и като интериорен акцент в дневното помещение. Именно поради тази причина, освен за обичайната устойчивост при избора на трапезна маса е необходимо да се съобразим с декора на цялостното помещение. Елементо предлага разнообразие от модели на маси за хранене, които освен с качество впечатляват и с модерна визия. 

 

Има няколко вида трапезни маси, всяка от които предлага различен стил, форма и функционалност. 

 

Правоъгълна маса за хранене:

Това е една от най-традиционните и популярни форми за маси за хранене. Осигурява достатъчно площ за сервиране на ястия и удобно настаняване на множество гости.

 

Кръгла маса за хранене:

Кръглите маси са чудесни за по-малки пространства и насърчават комуникацията, тъй като всички гости са един срещу друг. Те също са универсални по отношение на разположението в една стая.

 

Квадратна маса за хранене:

Квадратните маси са подобни на кръглите маси, но предлагат по-модерна и геометрична естетика. Те работят добре в по-малки зони за хранене.

 

Овална маса за хранене:

Овалните маси комбинират предимствата на правоъгълните и кръглите маси. Те предлагат по-динамична форма, като същевременно осигуряват достатъчно пространство и гъвкавост.

 

Разтегателна маса за хранене:

Те са идеални за настаняване на по-големи компании, като същевременно могат да спестят място, когато не се използват.

 

Маса за хранене/бар маса:

Тези маси са по-високи от стандартните маси за хранене. Те създават по-непринудено изживяване за хранене. 

 

Стъклена маса за хранене:

Стъклените маси могат да добавят усещане за лекота и модерност към пространството за хранене. Предлагат се в различни форми и могат да имат метални или дървени основи за опора.

 

Това са само няколко примера от многото налични видове трапезни маси, всяка от които отговаря на различни стилове, предпочитания и пространствени изисквания.