BG
BG EN
# Меню

Трапезни комплекти

Цена
Трапезни комплекти

В категория трапезни комплекти ще откриете разнообразие от модели, които включват бар маси и столове, компактни маси за хранене, както и модели изработени масив. Трапезните комплекти съчетават маса и столове с разнообразна ергономична форма и дизайн и разнообразие от цветове. 

 

Комплектите трапезни маси и столове се предлагат в различни стилове, материали и конфигурации, за да отговарят на различни предпочитания и места за хранене. 

 

Традиционен дървен комплект:

Този комплект обикновено включва правоъгълна или кръгла дървена маса за хранене с подходящи дървени столове. Столовете може да имат тапицирани седалки за допълнителен комфорт и често имат класически дизайн.

 

Модерен стъклен комплект за маса:

Модерният стъклен комплект за хранене обикновено се състои от елегантна стъклена маса с метални или дървени крака и столове в съвременен стил. Столовете могат да имат метални рамки или изчистени линии, които да допълват стъкления плот.

 

Външен комплект за вътрешен двор:

Комплектите за хранене на открито са предназначени за използване във външни пространства, като вътрешни дворове или градини. Те обикновено са изработени от устойчиви на атмосферни влияния материали като алуминий или тиково дърво и могат да включват маса със столове или пейки.

 

Спестяващ място комплект:

Спестяващите място трапезни комплекти са идеални за малки трапезарии или апартаменти. Те често разполагат с компактна маса с падащи рамена  или сгъваеми страни, заедно със съвпадащи столове или табуретки, които могат да бъдат прибрани спретнато под масата, когато не се използват.

 

Комплект в стил бистро:

Комплектите за бистро са малки, обикновено се състоят от кръгла или квадратна маса и два стола. Те са идеални за уютни кътове за хранене или открити балкони и често имат метални рамки с цветни или шарени възглавници за сядане.

 

Конвертируем комплект:

Конвертируемите трапезни комплекти предлагат гъвкавост, като обслужват множество функции. Например трапезарна маса с вградено разширение на крилото или отделения за съхранение, които могат да се превърнат в бюро или конзолна маса, когато е необходимо.

 

Комплект за смесване и съчетаване:

Комплектите за смесване и съпоставяне ви позволяват да създадете персонализиран външен вид чрез сдвояване на различни стилове маси и столове. Например, комбиниране на рустикална дървена маса с модерни тапицирани столове или смесване на различни стилове на столове. 

 

Това са само няколко примера от многото налични комплекти маси и столове за хранене, всеки от които предлага уникални характеристики и естетика, за да отговаря на различни предпочитания и нужди.