BG
BG EN
# Меню

Градински сандъци за съхранение

Цена
Градински сандъци за съхранение

Градински сандъци и шкафове за съхранение подходящи за двор, градина, малки балкони и външни тераси. Модели подходящи за външни атмосферни условия изработени от полиратан, поцинкована стомана налични в различни цветове и размери. 

Градинските сандъци са универсални решения за съхранение на открито, предназначени да съхраняват градински инструменти, оборудване, възглавници, играчки и други предмети, организирани и защитени. 
 
Материали:
 
Пластмаса: Пластмасовите сандъци за съхранение са леки, издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния. Те са лесни за почистване и поддръжка, което ги прави подходящи за съхранение на различни предмети на открито. Потърсете устойчива на UV лъчи пластмаса, за да предотвратите избледняване и влошаване от излагане на слънце.
 
Дърво: Дървените кутии за съхранение предлагат естествен вид, който допълва градинската обстановка. Те могат да бъдат направени от кедър, тиково дърво или друга твърда дървесина, която е естествено устойчива на гниене и увреждане от насекоми. Дървените кутии може да изискват периодична поддръжка, като оцветяване или запечатване, за да ги предпазите от влага.
 
Смола/ракита: Сандъците за съхранение от смола или ракита комбинират издръжливостта на пластмасата с естетическата привлекателност на естествени материали, като ратан или ракита. Те са устойчиви на атмосферни влияния, лесни за почистване и осигуряват стилно решение за съхранение на външни пространства.
 
Пейки за съхранение: Пейките за съхранение имат двойна цел, като осигуряват място за сядане и място за съхранение в едно. Те са идеални за по-малки външни пространства като балкони или вътрешни дворове и могат да се използват за съхранение на градински инструменти, играчки на открито или допълнителни възглавници.
 
Навеси за инструменти: Навесите за инструменти са по-големи решения за съхранение, предназначени да побират косачки, велосипеди и други обемисти предмети. Те могат да имат двойни врати за лесен достъп и могат да бъдат изработени от дърво, метал или смола.
 
Вертикални шкафове за съхранение: Вертикалните шкафове за съхранение са високи, тесни контейнери, които увеличават максимално вертикалното пространство, като същевременно намаляват отпечатъка. Подходящи са за съхранение на инструменти с дълги дръжки, маркучи или градински консумативи и могат да се поставят дискретно в ъгли или срещу стени.
 

Устойчивост на атмосферни влияния: Потърсете градински кутии за съхранение с устойчиви на атмосферни влияния материали, уплътнения за защита на съдържанието от влага, дъжд и сняг.

Заключващ се капак: Някои сандъци за съхранение разполагат със заключващи се капаци или врати за предотвратяване на кражба или неоторизиран достъп.

Вентилация: Адекватната вентилация е важна, за да се предотврати появата на мухъл, плесен или миризми на мухъл в кутията за съхранение. Потърсете кутии с вградени вентилационни или дренажни отвори, за да позволите циркулация на въздуха.

Сглобяване: Помислете за лекотата на сглобяване, когато избирате градинска кутия за съхранение. Някои кутии може да изискват минимално сглобяване без необходими инструменти, докато други може да се нуждаят от по-обширен монтаж с помощта на инструменти.

Помислете за размера и капацитета на кутията за съхранение въз основа на вашите нужди за съхранение и наличното пространство. Измерете размерите на зоната, където ще бъде поставена кутията, за да сте сигурни, че се побира удобно, без да пречи на пътеки или други елементи в градината.

Градинските сандъци за съхранение се предлагат в различни стилове, размери и материали, за да отговарят на различни нужди и предпочитания за съхранение. Независимо дали имате нужда от малка пейка за съхранение на възглавници или голям навес за съхраняване на градинско оборудване, има налично решение за съхранение в градината, което да ви помогне да поддържате вашето външно пространство организирано и без бъркотия.