BG
BG EN
# Меню

Детски свят

Цена
Детски свят

 

Детски мебели за открито и закрито. При нас ще откриете разнообразие от модели, като детски люлки, пясъчници, детски градински къщи, люлки за двор, пързалки и съоражения, катерушки, батути и обзавеждане на детска стая. 

 

Има различни видове детски мебели, предназначени да отговорят на нуждите на различни възрастови групи и изисквания. 

 

Кошарите  са бебешки легла с високи страни. Те често имат регулируема височина на матрака и могат да се трансформират в детски легла докато детето расте.

 

Леглата за малки деца са по-малки от обикновените легла и са по-близко до земята, което улеснява малките деца да се качват и стават. Те обикновено имат предпазни органичители за предотвратяване на падане.

 

Двуетажните легла са функционално решение за детската стая. Те са популярни за споделени спални или за настаняване на преспиване. Функции за безопасност като парапети и здрави стълби са от съществено значение за двуетажните легла.

 

Единичните легла са легла със стандартен размер, подходящи за по-големи деца и тийнейджъри. Предлагат се в различни стилове и дизайни, вариращи от семпли до по-сложни дизайни с чекмеджета за съхранение или подвижни ролери.

 

Бюрата и столовете са от съществено значение за създаването на зона за учене или домашна работа в спалнята на детето. Предлагат се в удобни размери и дизайн, често регулируеми.

 

Библиотеките и рафтовете осигуряват място за съхранение на детски книги, играчки и декоративни елементи. Предлагат се в различни размери и конфигурации, за да отговарят на различни оформления на помещения и нужди за съхранение.

 

Скринове и гардеробите се използват за съхранение на дрехи, спално бельо и други лични вещи. Предлагат се в различни размери и стилове. 

 

Кутиите за играчки и пейките за съхранение осигуряват удобно решение за съхранение на играчки, игри и други предмети за игра. Те често имат предпазни панти за предотвратяване на прищипване на пръстите и се предлагат в цветни дизайни, за да се харесат на децата.

 

Масите и столовете за игра са по-малки от стандартните маси и столове, проектирани специално за детски дейности, като рисуване, майсторене или игра с играчки.

 

Люлеещите се столове осигуряват удобно място за родителите да хранят или успокояват техните бебета и малки деца. Предлагат се в различни размери и стилове с опции,  като подплатени възглавници и пуфове за допълнителен комфорт.

 

Това са само няколко примера за предлаганите видове детски мебели. В зависимост от възрастта, интересите и ограниченията на пространството на детето има много други специализирани мебели и аксесоари, които трябва да се вземат предвид.