BG
BG EN
# Меню

Паравани

Цена
Паравани

Паравани подходящи за външно и вътрешно ползване. Моделите, които предлагаме впечатляват с разнообразна визия и размери. Предлагаме модели изработени от дърво, бамбук, метал и др. Всеки параван може да бъде разгледан и като самостоятелно интериорно решение пододящо, както за декор, така и за оптимизиране на малки пространства

 

Разделителите на помещения са мебели или архитектурни елементи, използвани за отделяне или разделяне на пространство на отделни зони, осигуряващи поверителност, визуално разделяне или организационна структура. Ето някои често срещани видове разделители на помещения:

 

Паравани и панели: Сгъваемите паравани или панели са универсални разделители на помещения, които могат лесно да се местят и регулират според оформлението и нуждите на пространството. Предлагат се oт различни материали, стилове и дизайни, като дърво, метал, плат или ратан предлагайки, както декоративна привлекателност, така и функционална полезност.

 

Разделители на стаи с библиотеки: Както споменахме по-рано, разделителите на стаи с библиотеки служат за двойна цел, като осигуряват функционалност за съхранение и показване, като същевременно разделят пространството на отделни зони. Тези разделители разполагат с отворени рафтове от двете страни, което им позволява да бъдат достъпни от различни посоки и осигуряват визуално разделяне, без да блокират светлината.

 

Пердета и завеси: Окачването на завеси е лесен и рентабилен начин за създаване на временна преграда в стаята. Завесите се предлагат в различни цветове, материи и шарки, което позволява персонализиране въз основа на нуждите за поверителност и предпочитания за дизайн. Корнизи за завеси или релси могат да бъдат монтирани на тавана или стените, за да окачат завесите, предлагайки гъвкавост при регулиране на разделението на пространството.

 

Паравани с място за съхранение: Някои разделители за помещения са проектирани с вградени отделения за съхранение или рафтове, предлагащи допълнителна функционалност отвъд простото разделяне на пространството. Тези разделители осигуряват както визуално разделяне, така и практични решения за съхранение на книги, декоративни предмети или лични вещи, което ги прави идеални за малки жилищни помещения или студия.

 

Растения и зеленина: Използването на растения и зеленина, като разделители на помещения е естествен и естетически приятен начин за дефиниране на пространства, като същевременно добавя нотка природа към стаята. Големи саксийни растения, вертикални градини или висящи саксии могат да бъдат стратегически поставени, за да създадат визуално разделяне, без напълно да блокират гледката или светлината, подобрявайки цялостната атмосфера и качеството на въздуха в пространството.

 

Разделителите на помещения се предлагат в различни стилове, размери и материали, предлагащи гъвкавост при разделянето и организирането на жилищни пространства. Независимо дали се използват за създаване на уединение в спалня, за определяне на отделни зони в хол с отворен план или добавяне на архитектурен интерес към пространството, разделителите на помещения играят съществена роля в интериорния дизайн, като предоставят функционални и декоративни решения за пространствено разделение.