BG
BG EN
# Меню

Тапети и Фототапети

Цена
Тапети и Фототапети

Тапети, луксозни тапети, фотапети подходящи за всяко помещение. Интригуващ и красив дизайн в съчетание с отлично качество.

 

Тапетите се предлагат в различни видове, всеки със своите уникални характеристики и предимства. 

 

Виниловите тапети са един от най-популярните видове поради своята издръжливост и лесна поддръжка. Направени са от винилово покритие, нанесено върху хартиена или платнена основа, което го прави устойчиви на влага, петна и избледняване. Виниловите тапети са подходящи за зони с голям трафик като кухни, бани и коридори.

 

Подобно на виниловия тапет, тапетът с винилово покритие включва слой винилово покритие, нанесен върху хартиена подложка. Той предлага повишена издръжливост и възможност за миене в сравнение със стандартните хартиени тапети, което го прави подходящ за използване в умерено влажни помещения като спални, всекидневни и трапезарии.

 

Релефните тапети имат релефни шарки или текстури, които придават дълбочина и измерение на стените. Може да бъдат изработени от различни материали, включително хартия, винил или плат и се предлагат в широка гама от дизайни и стилове. Релефните тапети са идеални за добавяне на визуален интерес и текстура към декора на стаята.

 

Текстилните тапети, известни още като платнени тапети са направени от естествени или синтетични влакна като памук, лен, коприна или полиестер. Предлагат луксозно и тактилно усещане, добавяйки топлина и текстура към стените. Текстилните тапети се предлагат в различни тъкани, шарки и покрития, което ги прави подходящи за създаване на уютна и приветлива атмосфера във всекидневни, спални или трапезарии.

 

Тапетът Grasscloth е направен от естествени материали като трева, тръстика или бамбукови влакна, изтъкани заедно и залепени върху хартиена основа. Има богата текстура и органичен външен вид, придавайки топлина и характер на стените. Тапетът Grasscloth често се използва в провансалски, крайбрежен или тропически интериор.

 

Тапетите от фолио имат метална или отразяваща повърхност, която придава блясък на стените. Предлагат се в различни покрития, включително метални, матови и холографскини и широка гама от цветове и шарки. Тапетите от фолио са идеални за създаване на бляскава и съвременна визия в спални, трапезарии или акцентни стени.

 

Фототапетите съдържат мащабни изображения или дизайни, които покриват цяла стена или част от нея. Фототапетите  могат да изобразяват пейзажи, природни сцени, абстрактни шарки или персонализирани дизайни, което позволява да персонализирате вашето пространство и да направите смело изявление в домашния декор.

 

Това са само няколко примера от многото налични видове тапети, всеки от които предлага уникални характеристики, текстури и дизайн, които да отговарят на различни предпочитания и стилове на декорация. Независимо дали предпочитате издръжливостта на винила, текстурата на тревата или блясъка на фолиото, има тип тапет, който да подобри всяка стая във вашия дом.