BG
BG EN
# Меню

Украса

Цена
Украса

Празнична украса за дома. Коледни елхи, орнаметни, играчки за елха, надуваеми фигури. Разнообразие от тематични арикули за дома и градината, които ще направят всеки празник приказка.

Коледната украса се предлага в голямо разнообразие от видове, стилове и теми, вариращи от традиционни до модерни. Ето някои често срещани видове коледна украса:
 
Коледни елхи: Може би най-емблематичната коледна украса, коледните елхи се предлагат в различни размери и видове, включително истински елхи или борови дървета, изкуствени елхи и дори миниатюрни елхи за маса.
 
Орнаменти: Декоративни елементи, окачени на коледни елхи или изложени из дома. Орнаментите могат да бъдат направени от стъкло, дърво, метал, плат или други материали и често имат празничен дизайн, като снежинки, ангели, Дядо Коледа или елени.
 
Светлини: Струнните светлини, известни също като приказни светлини или коледни светлини, се използват за украса на коледни елхи, външни пространства и вътрешни пространства. Предлагат се в различни цветове, форми и дължини, добавяйки блясък и топлина към празничния декор.
 
Венци: кръгли аранжировки от вечнозелени клони, често украсени с шишарки, горски плодове или орнаменти. Венците могат да бъдат окачени на врати, стени или прозорци, като символ на добре дошли и празнично настроение.
 
Гирлянди: Нишки зеленина, като борови клони или ела, използвани за украса на камини, стълбища и други части на дома. Гирляндите могат да бъдат украсени със светлини, панделки или орнаменти.
 
Сцени на Рождество Христово: Изображения на раждането на Исус, включващи фигури като Мария, Йосиф, бебето Исус, ангели, пастири и Тримата мъдреци. Сцените на Рождеството могат да бъдат изложени на закрито или на открито, като напомняне за религиозното значение на Коледа.
 
Външни декорации: Надуваеми декорации, светещи фигури, орнаменти за морава и венци за открито, включително на тревни площи, веранди и покриви.
 
Свещи: Ароматизирани или неароматизирани свещи в празнични цветове и дизайн, използвани за създаване на уютна атмосфера и добавяне на топлина към празничния декор.
 
Джинджифилови къщи: Ядливи конструкции, направени от джинджифилови бисквитки, глазура и бонбони, често украсени с празнични дизайни и изложени, като празничен център или декорация.
 
Това са само няколко примера от многото налични коледни украси, всяка от които допринася за празничната атмосфера на празничния сезон по свой уникален начин.