BG
BG EN
# Меню

Печки на Дърва

Цена
Печки на Дърва

Печка на дърва Bulik намира приложение за отопление на битови и производствени помещения, цехове, оранжерии, работилници, гаражи, строителни кабини. Това е надеждно отоплително устройство с добро качество и с дълъг срок на използване. При правилна експлоатация печката на дърва Bulik  е с ефективност 70-80%.

Основните предимства на печките "Bulik" са бързото нагряване на помещението както и непрекъсната работа в режим на тлеене до 12 часа с едно зареждане на гориво. Печката е боядисана с топлоустойчив емайл и ще се впише идеално в различни интериори.

Отоплителният уред е направен от стоманена изцяло заварена конструкция с две камери. Газовете от печката, които се образуват в долната камера, преминават към втора горивна камера, където се смесват с въздух и доизгарят. Доизгарящите камери са монтирани в горната горивна камера на пещта. 

Печката е с дръжка с ниска топлопроводимост. Вратата е от стомана и няма стъкло. Bulik  е предназначена за загряване на въздух в помещения до . При нейната експлоатация се използва твърдо гориво, но не и въглища.

Към комплекта има включена стойка,която  служи не само като стабилна опора на печката, но и като проводник на въздушния поток под площта на нагряване, за правилен топлообмен.