BG
BG EN
# Меню

Трапезария

ВКУСНАТА ХРАНА И ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ СЕ СЛУЧВАТ ТУК

Спалня

ЗА СЛАДКИ СЪНИЩА 

Дивани

ЗА КАЧЕСТВЕНА И СТИЛНА ПОЧИВКА

Детска стая 

мечти и игри

Мебели за открито

ЖИВЕЙ НАВЪН

Популярни Продукти
ELEMENTO - CHOOSE BEST, LIVE BETTER

ELEMENTO - CHOOSE BEST, LIVE BETTER

 

 

 

14 години на пазара

 

Elemento BG е онлайн магазин, вносител и производител на мебели, подходящи за открито и закрито. Имаме собствено производтсво и работим с над 700 различни фабрики и производители. Създадени през далечната 2009 година сме изградили продуктов каталог с различен асортимент от мебели за дома и градината, подходящи за различни помещения, както и за специфични дизайнерски проекти. Предлагаме мебелни серии подходящи за цялостно обзавеждане на Дома.

 

Разнообразен избор от мебели и модели При нас ще откриете разнообразие от мебели за дома, мека мебел, мебели за трапезария, кухни  и модули, малки мебели, холни маси, етажерки, библиотеки, скринове и бюфети и др. 

В категория спалня предлагаме комплексни решения за цялостно обзавеждане - от готови спални комплекти до малки единични мебели, като нощни шкафчета, тоалетки, скринове и много други.  

 За децата сме отделили специално внимание, тъй като обзавеждането на детската стая е ключово, но времето, което прекарват децата там също е от значение и то трябва да бъде качествено. Именно по тази причина предлагаме на своите клиенти разнообразно и функционално обзавеждане за детската стая. Всичко това съчетано с избор на игри и съоръжения подходящи за открито и закрито. 

Градината също е наше любимо място. Живот на открито съчетан с удобството на красиви и функционални мебели е наша основна мисия. Градински мебели, подходящи за балкони, тераси и обширни градински пространства са само малка част от асортимента, който предлагаме. Градински дивани, легла, градински сетове, градински чадъри, пейки, шатри, беседки тенти... всеки ще намери по нещо подходящо. И тъй като красивата градина се нуждае от поддръжка, за всички любители градинари сме подбрали отлично оборудване, което ще допълни качеството на работа. Градински бараки, оранжерии, парници, барбекюта и грилове - всичко това на едно място - Elemento BG.

 

Съвети и помощ

 

За улеснение на нашите Клиенти предлагаме възможност за връзка с клиентски център, където подготвени специалисти ще Ви асистират с помощ при поръчка, въпроси и съвети.  

 

Мебели на изплащане

 

Предлагаме възможност за закупуване на всички продукти и мебели на изплащане.

 

И не на последно място - мебелите от нас, забавлението от вас :)