BG
BG EN
# Меню

Комплекти градински мебели

Цена
Комплекти градински мебели

Градински комплекти за сядане, градински маси и столове, мека мебел за открито - това е само малка част от артикулите, които ще намерите в тази категория. Предлагаме разнообразни модели, които впечатляват с удобство, практичност и ергономичен дизайн. 

 

Комплектите градински мебели обикновено включват координирани части от външни мебели, предназначени да създадат сплотена и стилна зона за сядане или хранене във вашата градина, вътрешен двор или открито пространство.

 

Градинските трапезни комплекти обикновено се състоят от маса и подходящи столове, предназначени за хранене на открито. Предлагат се в различни размери, форми и материали, включително дърво, метал, ратан или пластмаса, за да отговарят на различни предпочитания и изисквания за пространство.

 

Комплектите за градина са предназначени за релаксация и общуване на открито. Те обикновено включват комбинация от градински дивани, фотьойли и маси за кафе или странични маси. Тези комплекти осигуряват удобни места за сядане, чатене или пиене на напитки с гостите.

 

Бистро комплектите са малки, компактни комплекти, състоящи се от маса и два стола, идеални за по-малки открити пространства като балкони, вътрешни дворове или дворни градини. Те предлагат уютен и интимен кът за сядане за закуска, кафе или тих момент на открито.

 

Бар комплектите за градина са предназначени за забавление на открито и хранене на височина. Те обикновено включват висока бар маса и подходящи бар столове, осигурявайки стилна и непринудена обстановка.

 

Холните комплекти съчетават елементи за сядане и хранене, за да създадат многофункционални външни жилищни пространства. Те могат да включват комбинация от шезлонги, дивани, маси за хранене, предлагащи гъвкавост за релаксация, хранене или забавление на открито.

 

Модулните комплекти градински мебели включват модулни или секционни части, които могат да бъдат пренаредени и конфигурирани, за да отговарят на различни оформления и места за сядане. Те предлагат гъвкавост и многофункционалност при създаването на персонализирани зони за сядане на открито, които се адаптират към вашите променящи се нужди и предпочитания.

 

Лаундж комплектите осигуряват луксозни и удобни опции за излежаване на открито. Те обикновено включват кушетка или шезлонг с възглавници и понякога балдахин или сенник, предлагащи уютно и привлекателно място за релакс, четене или слънчеви бани в градината или вътрешния двор.

 

Когато избирате комплект градински мебели, вземете предвид фактори, като размера на вашето външно пространство, вашия начин на живот и предпочитания, материалите и издръжливостта на мебелите и как планирате да използвате външната площ. С широка гама от налични стилове, дизайни и конфигурации можете да намерите перфектния комплект градински мебели, който да отговаря на вашите нужди и да създаде привлекателно и стилно място за уединение на открито.