BG
BG EN
# Меню

Трапезария и кухня

Цена
Трапезария и кухня

Трапезни маси, трапезни столове, готови кухни, малки кухни, разтегателни трапезни маси. Разнообразие от модели на страхотни цени налични на склад с бърза и сигурна доставка.

 

Трапезарията обикновенo включва разнообразие от мебели, предназначени да улеснят храненето и да създадат приветливо и функционално пространство за хранене и събирания.

 

Масата за хранене е централната част от мебелите в трапезарията, където се сервират и споделят ястията. Трапезните маси се предлагат в различни форми и размери, включително правоъгълни, кръгли, овални и квадратни, за да отговарят на различни предпочитания за хранене и размери на стаята.

 

Трапезните столове обграждат масата за хранене и осигуряват място за сядане на гостите по време на хранене. Предлагат се в широка гама от стилове, материали и опции за тапицерия, за да допълнят масата за хранене и декора на стаята. Някои трапезни столове имат подлакътници, докато други са без ръце за по-рационализиран вид.

 

Бюфетът е мебел, която обикновено се поставя по едната стена на трапезарията. Той служи като място за съхранение на съдове, прибори за сервиране, покривки и други основни средства за хранене. Бюфетите често включват шкафове, чекмеджета и рафтове за организирано съхранение.

 

Китайските шкафове или витрините са високи шкафове със стъклена фасада, използвани за излагане и съхранение на порцелан, стъклария и други декоративни предмети. Те обикновено разполагат със стъклени рафтове и вътрешно осветление, за да демонстрират предметите ефективно.

 

Бар количката е мобилна количка, използвана за съхранение и излагане на напитки, стъклария и аксесоари за бар. Може да използва  по време на хранене или събиране, за да сервират напитки и коктейли, добавяйки нотка елегантност и удобство към трапезарията.

 

Конзолната маса е тясна, често висока маса, поставена до стената в трапезарията. Може да се използва за декоративни цели, като излагане на произведения на изкуството или флорални аранжировки, или за допълнително сервиране и място за съхранение по време на хранене и събития.

 

В допълнение към столовете за хранене, някои трапезарии могат да включват пейки като опции за сядане. Пейките за хранене предлагат непринудено и гъвкаво разположение на местата за сядане, което позволява повече гости да се настанят около масата за хранене.

 

Като включите тези мебели във вашата трапезария, можете да създадете удобно и привлекателно пространство за хранене, забавление на гости и събиране със семейството и приятелите.