BG
BG EN
# Меню

Матраци

Цена
Матраци

Висококачествени матраци произведени в България съгласно най-съвременните изисквания за удобство, комфорт и дълготрайност. Разнообразие от размери съчетано с висококачествени материали, които да отговарят на индивидуалните потребности на хора с различно телосложение, навици и лични предпочитания.

 

На пазара има различни видове матраци, всеки от които предлага уникални характеристики, материали и предимства. 

 

Матрак с пружини:

Матраците пружини са конструирани със система от метални спирали или пружини, които осигуряват опора и издръжливост. Тези матраци често имат слоеве подплата, като пяна или влакна, върху пружините за допълнителен комфорт. Предлагат в различни нива на твърдост и са известни със своята достъпност и традиционно усещане.

 

Матрак с мемори пяна:

Матраците с мемори пяна са изработени от вискоеластична пяна, която очертава формата на тялото ви, осигурявайки персонализирана опора и облекчаване на натиска. Тези матраци са известни със способността си да минимизират трансфера на движение, което ги прави идеални за двойки. Матраците от мемори пяна се предлагат с различни плътности и нива на твърдост, за да отговарят на индивидуалните предпочитания.

 

Латексов матрак:

Латексовите матраци са изработени от естествена или синтетична латексова пяна, която предлага отзивчива опора и устойчивост. Латексовите матраци осигуряват плаваща и дишаща повърхност за спане, която е устойчива на акари и мухъл. Те се предлагат с различни опции за твърдост и са известни със своята издръжливост и екологични свойства.

 

Хибриден матрак:

Хибридните матраци комбинират елементи от вътрешни пружини и матраци от пяна, за да осигурят предимствата и на двата материала. Тези матраци обикновено разполагат със слой намотки за опора и комфорт, слоеве от мемори пяна, латекс или други материали за освобождаване на налягането и омекотяване. Хибридните матраци предлагат баланс между опора, комфорт и изолация при движение.

 

Гел матрак:

Гел матраците разполагат със слоеве от пяна, напоени с гел или гел перли, смесени с пяна за регулиране на температурата и подобряване на охлаждането. Тези матраци са проектирани да разсейват топлината на тялото и да поддържат удобна повърхност за сън през цялата нощ. Матраците с гел предлагат подобни предимства на матраците с мемори пяна, като освобождаване на налягането и изолация при движение.

 

Регулируем надуваем матрак:

Регулируемите надуваеми матраци позволяват на потребителите да персонализират твърдостта и нивото на опора на леглото чрез надуване или издухване на въздушните камери в матрака. Тези матраци често се предлагат с двойни въздушни камери, позволяващи всяка страна на леглото да се регулира независимо за персонализиран комфорт. Регулируемите надуваеми матраци са популярни за двойки с различни предпочитания за сън.

 

Органични и естествени матраци:

Органичните и естествени матраци са изработени от материали, които са устойчиви и не съдържат химикали, като органичен памук, естествен латекс и вълна. Тези матраци са хипоалергенни, дишащи и екологични. Органичните и естествени матраци са отличен избор за хора с алергии или чувствителност.

 

Когато избирате матрак, вземете под внимание фактори като предпочитаната от вас позиция за сън, телесно тегло, предпочитания за твърдост, бюджет и всякакви специфични нужди или предпочитания, които може да имате. Тестването на различни видове матраци и проучването на отзивите на клиентите може да ви помогне да намерите най-добрия матрак за вашите индивидуални изисквания за комфорт и сън.